Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

1.019!


Categorii: Noutăţi

Până ieri, la miezul nopţii, am împlinit 1.019 vizite! Asta înseamnă 56,6 vizite pe zi, în primele 18 zile de la lansare. E mult, e puţin, habar n-am. Dar pe mine mă entuziasmează!

Cifre:

  • Maximul a fost 120, în 11 martie , iar minimul a fost de 11, în data de 14;
  • Numărul de vizitatori unici a fost 654;
  • trafic direct – 50,64%;
  • FaceBook – 14,52%;
  • Denisuca – 11,87% (mare mulţam, Denisa :));
  • LinkedIn – 7,36%;
  • Twitter – 1,6%;
  • câte o vizită din UAE, Moldova, Ungaria, Luxembrug, Noua Zeelandă, Hong Kong şi Monaco :D.

Asta mi s-a părut important să vă spun. Dacă vreţi să ştiţi şi altceva, întrebaţi! Oi fi eu ardelean şi-s mai încetuţ de felul meu, dar promit să răspund.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


2 comentarii pentru “1.019!”

Nutu

He, he! Cred ca ala din Hong Kong sunt eu :))

In ultimele zile mi-au atras atentia trei articole pe tema RM in presa din Romania:
Doua despre Stephanie Roth: primul in in Academina Catavencu – Mamăl şi tatăl ecologiştilor români (http://www.catavencu.ro/mamal_si_tatal_ecologistilor_romani-13053.html) si al doilea pe Hotnews la sectiunea “Think in the Box” (errr, cred ca am gresit ceva, dar nu pot sa-mi dau seama ce anume! http://think.hotnews.ro/stephanie-roth-activista-care-se-bate-pentru-rosia-montana.html), probabil ca sa-l spele pe cel din Catavencu…

Apropo, o chestie care mi-a sarit in fata, diferenta majora dintre Steph si rosieni e ca ea a avut optiunea de a renunta, sau nu, la salariul de 24000 de lire sterline pe an, bani pe care-i facea la “The Ecologist”. De fapt si cei 500 de dolari pe luna (sincer, cred ca e ceva mai mult de atat… sa nu uitam “micul hotel al familiei din sud-vestul Angliei”) pe care-i face azi sunt ceva peste media pe economie a Romaniei.

Cel de-al treilea ar fi scrisoarea deschisa adresata presedintelui si altor autoritati de catre Prof Ioan Marza (http://www.cotidianul.ro/rosia_montana_panteonul_istoriei_neamului_romanesc-110341.html) pe care vreau s-o comentez doar cu citatul de start din “Geneza zacamintelor de origine magmatica” vol. IV scrisa de catre domul profesor “Necesitatea materiilor prime minerale s-a nascut odata cu omul si va disparea odata cu societatea.”

Un week-end fain!
N.

Nutu

Salut, cel din Hong Kong sunt eu.
Nota: saptamana asta m-a intristat scrisoarea Prof. Ioan Marza publicata in Cotidianul. Respect munca domniei sale in domeniul zacamintelor (cei care au trecut prin Facultatea de geologie de la Cluj stiu ce vreau sa spun), dar are marea sanse de a fi ultimul mare reprezentant al petrometalogeniei romanesti din moment ce exploatarea substantelor minerale utile este inexistenta in Romania de azi, iar perspectivele depind de politica.

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului