Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

2010: anului rockului în România


Categorii: Noutăţi

Am fost la AC/DC ieri. A fost exact cum m-am aşteptat să fie: maiestuos!!!

Iris în deschidere a fost o apariţie bună, ca de obicei (pe Dawn nu i-am văzut, am ajuns mai târziu). La final, Cristi Minculescu a spus: “Urmeaza eroii rockului”. Aşa este, AC/DC sunt eroii rockului. S-a văzut după numărul de spectatori (50-60.000), după calitatea lor şi după vârsta lor: de la 8 la 60 de ani.

Înainte să înceapă, mi-am cumpărat o cravată cu AC/DC, ca a lui Angus. (Am dat live, pe Twitter, ce bine îmi stă :D.)

Cred c-am s-o port zilnic la serviciu 🙂

La 9 fix, aşa cum au zis, a început concertul. Mă, sigur ăştia de la AC/DC nu-s nemţi? 🙂

Şi au cântat în ordine piesele (desfăşurarea concertului a fost live pe Twitter):

 1. Rock’n Roll Train
 2. Hell Ain’t a Bad Place to Be
 3. Back in Black
 4. Big Jack
 5. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
 6. Shot Down in Flames
 7. Thunderstruck
 8. Black Ice
 9. The Jack
 10. Hells Bells
 11. Shoot to Thrill
 12. War Machine
 13. High Voltage
 14. Shook Me All Night Long
 15. T.N.T.
 16. Whole Lotta Rosie
 17. Let There Be Rock
 18. Highway to Hell
 19. For Those About to Rock (We Salute You)

A fost un concert excepţional! Ştiu, sunt subiectiv, dar sunt fan AC/DC din 1987, cred. Atunci am ascultat prima dată AC/DC, era albumul “Blow Up Your Video”.

Dar am vrut să vorbesc despre anul rockului în România, nu doar despre AC/DC. Şi nu doar al rockului, ci al muzicii bune.

2010 a început bine, cu AC/DC. Va continua cu Aerosmith, Manowar, Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Rammstein, Eric Clapton, Bob Dylan, Ozzy Osbourne. Am uitat ceva? 🙂

Eu merg la Metallica (în aceeaşi zi cu Megadeth, Slayer, Anthrax) şi la Ozzy Osbourne. La care ne vedem? 🙂

PS: Între timp am aflat răspunsul la întrebarea “Ăştia de la AC/DC sunt nemţi?”. Nu, sunt australieni. Şi nici cei de la Iron Maiden, pe care-i aduce Liviu Alexa la Cluj-Napoca, în 15 august, nu sunt nemţi.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Un comentariu pentru “2010: anului rockului în România”

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului