Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Am lansat un concurs!


Categorii: Concurs, Noutăţi, Roşia: proiectul, Ştiaţi că...?

Pentru că Roșia Montană este un loc încărcat de valoare istorică și culturală, m-am gândit că fiecare dintre voi ar trebui să aibă șansa să cunoască mai multe despre cea mai veche așezare minieră din România. Prin urmare, vă lansez o provocare și promit să vă răsplatesc, la final, cu premii, pe măsura cunoștințelor voastre :).

Ieri, am lansat împreună cu colegii mei aplicația „Provocarea lui Cătălin”, pe care o puteți găsi pe pagina de Facebook a Proiectului Roșia Montană. Mecanismul de joc este unul simplu, creat astfel încât să existe beneficii de ambele părți. Eu am satisfacția de a vă aduce mai aproape de Roșia Montană și de trecutul ei, iar voi aveți ocazia să câștigați unul dintre cele patru rucsacuri săptămânale, dotate cu tot ce aveți nevoie pentru a porni în explorarea Apusenilor: sticlă de apă, lanternă frontală și de buzunar, căciulă, șapcă și un briceag multifuncțional.

Prin urmare, tot ceea ce trebuie să faceți este să răspundeți zilnic, pe parcursul unei săptămâni, la o întrebare legată de Roșia Montană. Vă vin în ajutor și trei variante de răspuns, una singură fiind cea corectă. Pentru a afla care este aceasta, vă invit zilnic să citiți un articol de pe blog, pentru că, nu-i așa, răspunsurile se află întotdeauna printre rânduri :P.

Aveți patru săptămâni la dispoziție să acceptați provocarea mea și tot atâtea șanse să câștigați rucsacul pregătit pentru cele mai frumoase călătorii în Apuseni!

Citește regulamentul jocului aici și „Start joc”!

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului