Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Campanie 2009


Categorii: Bau-baul: cianura, Biodiversitate, Reabilitare ecologică, Roşia: proiectul

Pentru că tot am postat zilele trecute un nou clip publicitar al nostru, m-am gândit să le postez şi pe cele de anul trecut. Sunt informaţii importante şi interesante despre proiect.

În primăvară a fost campania 4 miliarde de dolari, apoi cea de mediu.

Iată-le şi pe celelalte.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


2 comentarii pentru “Campanie 2009”

nu conteaza

Ma mir ca nu va este rusine sa sustineti cu atata inversunare proiectul asta. Filmuletul campaniei din 2009 este o prostire pe fata. 4 miliarde aia nu inseamna nimic pt Romania. De ce nu spuneti cat scoate gold corporation din asta. Sper ca va dati seama ca nu suntem cu totii batuti in cap. Oamenii din Rosia au fost manjiti cu banii aia putini pt dvs , multi pt ei, profitati de situatia lor cu nerusinare, si apareti la tv landuandu-va cu lucrari pe care contractual, erati oricum obligati sa le realizati. Este clar ca daca va ‘luptati’ cu atata inversunare pt proiectul asta de atatia ani, si ati investit atatea sute de miliarde, vreti sa scoateti cel putin dublu. Nu suntem prosti cu totii si fiti sigur ca atat cat voi putea eu (si probabil ca mine gandesc multi), voi incerca sa impiedic realizarea acestei catastrofe. Ma mir ca nu va e rusine sa va furati tara, dar probabil banii v-au facut de mult sa uitat ca sunteti om, inainte de a fi roman.

Cătălin Hosu

@nu conteaza
Eu mă mir că nu vă este rușine să vorbiți fără să vă documentați. Aici (http://www.rmgc.ro/proiectul-rosia-montana/economie/planul-de-afaceri-rosia-montana.html) sunt defalcate beneficiile economice, atât ale statului, cât și ale Gabriel Resources. Mă mir că nu vă este rușine că-i acuzați și-i judecați pe oamenii din Roșia, fără să-i cunoașteți, fără să aveți dovezi.Că mă acuzați pe mine, nici nu mă mir, nici nu mă interesează. Mă mir, mă deranjează însă că mă judecați, fără să știți nici cel mai mic lucru despre mine.
Toate cele de mai sus mă și întristează, nu doar mă miră. Cu o minimă documentare, poate ați reuși formarea unei păreri independente, pentru că multe dintre cele care se spun despre acest proiect minier sunt false. Vă recomand să citiți și asta: http://www.catalinhosu.ro/mituri-prostii-minciuni-si-informatii-false-si-neverificate-despre-rosia-montana-ii.html.

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului