Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Câștigătorii concursului „Studenți la jurnalism în vizită la Roșia Montană”


Categorii: Noutăţi, Roşia: proiectul, Ziariştii şi bloggerii

Așa cum am promis, astăzi aflați câștigătorii concursului pe care l-am propus în urmă cu ceva vreme. Am publicat trei foto-jurnale, trimise de Ana-Maria Bularca, Andra Cordoș și Andrada Nica. A fost greu să aleg, dar iată ce am hotărât:

  • Premiul 3: un DVD cu filmul „Mine Your Own Business” – Andrada Nica;
  • Premiul 2: un DVD cu filmul „Mine Your Own Business” și un memory stick USB de 2 GB – Andra Cordoș;
  • Premiul 1: un DVD cu filmul „Mine Your Own Business”, un memory stick USB de 2 GB și volumul „Aurul lumii” – Ana-Maria Bularca.

Vă spuneam aici că și Monitorul de Cluj oferă un premiu. El a fost câștigat de Andra Cordoș.

Felicitări tuturor și mult succes în cariera pe care ați ales-o!

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului