Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Colegii mei, eroii-mineri de alb


Categorii: Noutăţi

Probabil că deja ați aflat că un grup de 40 de colegi de-ai mei de la Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) au fost în județul Buzău, să-i ajute pe cei de-acolo la deszăpezit și să le ducă ajutoare. Aflați mai multe despre eroismul lor mai jos:

Minerii din Roșia Montană, în sprijinul sinistraților din Râmnicelu – Adevărul

Minerii din Roşia Montană au intervenit în zonele sinistrate – Evenimentul Zilei

Sindicatul Viitorul Mineritului Roșia Montană, în sprijinul celor oropsiți – ziare.com

Minerii din Roşia Montană au ajutat la deszăpezire în Buzău – Citynews.ro

Miners in Rosia Montana with support from RMGC help out people affected by snowfalls – Nine O’Clock

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


2 comentarii pentru “Colegii mei, eroii-mineri de alb”

Florin

Esti primul care foloseste cuvantul eroism intr-un context neadecvat legat de deszapezire :))

Cătălin Hosu

În ce fel neadecvat?

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului