Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Crina „COCO” Popescu


Categorii: Noutăţi, Ziariştii şi bloggerii

Nu știu de ce nu am scris despre Crina „COCO” Popescu până acum, dar o fac acum. Ar fi trebuit să scriu despre ea, mai ales că RMGC îi susține performanțele sportive. Performanțe care vorbesc de milioane de ori mai mult decât o face ea.

Sunt sigur că știți cine este și îi las pe alții să vorbească despre ea. Primul articol pe care vi-l propun e scris de Cătălin Tolontan.

Celelalte articole sunt scrise în ultimele 2-3 zile: TvDeCe, Dan Ciulea, Robi Katai, Corina Brandusan, Marius Perijoc.

UPDATE: Au mai scris Dragoș Mone și Lorand Minyo.

UPDATE 2: Și Bogdan Beșliu.

UPDATE 3: Acum și Robin Molnar.

UPDATE 4: Marius Rusu.

UPDATE 5: Radu Neag.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


8 comentarii pentru “Crina „COCO” Popescu”

desi n-ar strica si parerea ta:) mult mai dezvoltata

Cătălin Hosu

@Robi,
Părerea mea e foarte clară: un om ca ea se naste la foarte mulți ani o dată. E un sportiv de excepție, e un om de excepție. Mă bucur că suntem printre cei care îi susțin performanțele sportive. Sunt sigur că ascensiunea Everstului, în primăvara 2012, va fi un succes!

asa da:)

sandman

Si daca RMGC sustine un sportiv, noi ar trebui sa-i sustinem pe ei ca sa ne distruga tara? Mi se pare infantila punerea in scena.

Cătălin Hosu

@Sandman,
Articolul meu vorbește despre Coco. Dacă vrei să comentezi despre proiectul minier, ai destule articole la dispoziție.

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului