Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Cum se foloseşte CC în mailuri


Categorii: Limba română, Noutăţi

Am descoperit din nou de Sărbătorile astea, în unele dintre mailurile primite (unele din alea „frumoase”, cu texte „deosebite”, bleah! – dar asta e o altă discuţie) că sunt oameni care nu ştiu să folosească CC-ul.

Adicătelea eu am fost trecut în CC la o urare de Paşte trimisă de Marcel către Marian (nume fictive, parol!). Marcele, ştii ce înţeleg eu de aici? Că tu ai ţinut morţiş ca eu să fiu la curent cu urarea ta către Marian. Dacă-s ranchiunos şi caut nod în papură, poate mă şi atac pentru că pe mine nu m-ai „urat”.

Fără să dau lecţii, pentru că sigur nu-s cel mai potrivit, am să spun pe scurt cum ştiu eu că se foloseşte TO, CC şi BCC într-un mail.

La TO se pune/pun destinatarul/destinatarii mail-ului. De exemplu, eu trimit un mail către avocatul meu în care îi pun nişte întrebări despre o moştenire. Deci, pe avocat îl pun la TO.

Vreau ca fratele meu să ştie că am trimis acele întrebări către avocat, pentru că e vorba de moştenirea noastră, a ambilor, şi de asemenea să aibă şi dovada scrisă că am făcut acest lucru, aşa că îl pun în CC.

Nu vreau ca avocatul să ştie că îl ţin la curent şi pe fratele meu? Simplu, îl pun pe fratele meu la BCC.

Cu siguranţă că este mai bine explicat aici, decât am reuşit eu să explic mai sus.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


3 comentarii pentru “Cum se foloseşte CC în mailuri”

mihai

Si in principiu de la cei pusi in TO se asteapta un raspuns, de la ceilalti nu.

Cătălin Hosu

Asa este :). Si bine ai venit, Mihai!

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului