Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

De azi sunt şi eu pe net!


Categorii: Noutăţi

Mi-e puţin teamă, sunt emoţionat, dar aşa e la început. N-am mai scris de mult, posturile de mai jos sunt scrise în timp – o să le vedeţi data, dar sunt încrezător. Sper să aflu de la voi cât mai multe, şi sper să aflaţi şi voi multe de la mine. În special despre proiectul minier de la Roşia Montană.

Pentru că de-aia mi-am făcut blog, pentru că de-aia scriu aici, ca să vedeţi că ce propunem noi la Roşia este OK. Este un proiect foarte bun, din care toată lumea are de câştigat. Citiţi şi aflaţi, citiţi şi comentaţi, citiţi şi întrebaţi! Eu vă promit că nici o întrebare de-a voastră nu va rămâne fără răspuns.

Şi o rugăminte: aveţi răbdare câteva zile, să fac şi o arhivă foto.

Mulţumesc!

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


5 comentarii pentru “De azi sunt şi eu pe net!”

bine ai venit, catalin! mi se pare cel putin straniu ca la blogrollul tau am vazut si ecologisti inversunati :):):):) iti doresc sa scrii bine si sa elimini ”lozincareala” caracteristica Ziarului de Apuseni (ce pacat ca un buget bunicel e irosit de materiale balbaite, pline de diletantism)
abia astept sa vad noutatile de la rosia montana!

bine ai venit, catalin! iti doresc sa scrii cat mai… convingator, sa elimini ”lozincareala” caracteristica Ziarului de Apuseni (ce pacat ca un buget bunicel e irosit in materiale stangace, lovite de diletantism si blazare)
abia astept sa citesc noutatile de la rosia!

Bun venit in blogosfera.

Cătălin Hosu

@Lili

Nu e deloc straniu, ba cred că vor mai apărea şi alţii, de ce nu? Şi vei avea parte şi de altele, nu doar de noutăţi.

Cătălin Hosu

@Liviu

Mulţumesc! Sper să mă ridic măcar la înălţimea aşteptărilor mele 🙂

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului