Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

L-am cunoscut pe Răzvan Marc. La Roşia Montană!


Categorii: Noutăţi

Răzvan Marc face o emisiune de călătorii pe TVR2. Se numeşte Bazar, se difuzează în fiecare miercuri, la ora 21:30.

Deşi umblă prin toată lumea, Răzvan şi-a făcut timp să filmeze la Roşia Montană. Să stea de vorbă cu toată lumea, să întrebe cât mai mult şi să facă un film despre Roşia. Sper să-l vedem cât de curând la TV.

Cu mine a fost în carieră şi i-am povestit cum m-am priceput eu mai bine despre proiectul nostru. Dovada? Mai jos :).

În cariera Cetate. Eu sunt cel cu burtă 🙂

Răzvan, pe marginea carierei Cetate. În spate se vede cariera Cârnic

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


4 comentarii pentru “L-am cunoscut pe Răzvan Marc. La Roşia Montană!”

L-am cunoscut pe Catalin Hosu. La Rosia Montana. Desi vorbeste cu toata lumea care ajunge pe acolo (si nu numai) despre proiectul RMGC – si-a facut timp sa ma lamureasca si pe mine. Sincer, l-am gasit cu un discurs cat se poate de normal si logic, departe de agresiunile sau rabufnirile patimase pe care le-am intalnit la alti interlocutori cand a fost vorba de subiectul Rosia.
Altfel, facem un film despre Rosia Montana in care lasam ambele tabere sa-si spuna cuvantul si pe voi, telespecatorii sa trageti concluziile. Nu stiu daca o sa va placa sau nu dar stiu ca treaba mea este sa prezint ambele variante ale povestii.
Multumesc, Catalin!

Cătălin Hosu

@Răzvan

Mulţumesc de aprecieri!

Asteptam filmul Razvan!

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului