Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Metroul Londrei şi Roşia Montană


Categorii: Biodiversitate, Cum se face la alţii, Noutăţi, Ziariştii şi bloggerii

Daca nu aţi citit ce a scris Ioan T. Morar despre isteria ecologistă, puteţi citi pe blogul său, în Ziua de Cluj sau pe VoxPublica. Aşa veţi afla şi legătura dintre metroul Londrei şi Roşia Montană :).

Mă alătur părerilor lui, pentru un foarte simplu motiv: nu am întâlnit încă nici un ecologist care să se opună proiectului minier de la Roşia Montană şi să fie dispus să stea la dialog.

Tot el a mai scris şi despre cât de mizerabil este Arieşul între Câmpeni şi Turda. Eu văd Arieşul aproape zilnic şi vă spun că are dreptate. Citiţi-l aici şi aici. Şi mi-ar plăcea să văd o organizaţie care să facă puţină educaţie ecologică oamenilor, să-i înveţe să nu mai arunce gunoiul în apă. Adică să facă ceva.

Şi amintiţi-vă că puteţi vedea Arieşul live aici.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Un comentariu pentru “Metroul Londrei şi Roşia Montană”

Ciri

Ce gretos arata zona aia, cu atatea gunoaie imprejur! Dar nu e singura zona din Romania cu asemenea decoruri de cocina! Ce fain ar fi sa existe niste organizatii ecologiste "adevarate" fara influente politice care sa lupte pentru o Romanie curata nu doar pe Facebook ci sa se implice acolo la fata locului….educand prin puterea axemplului!

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului