Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

O poveste frumoasă


Categorii: Noutăţi, Ziariştii şi bloggerii

O poveste frumoasă scrisă de Marius Ghilezan.

Pe Marius l-am cunoscut întâmplător și ne-am împrietenit datorită (sau din cauza, știe el de ce spun asta :)) iubirii pentru Poli Timișoara. Nu cred că veți găsi vreun suporter al lui Poli mai pătimaș ca Marius.

Citisem deja „Furia” când l-am cunoscut. O carte care m-a impresionat la fel de mult la 30 și ceva de ani cum m-ar fi impresionat și în copilărie. Încă nu am apucat să-i cer autograf pe această carte și îl tot ameninț de ceva vreme cu asta (e greu: el la București, eu la Roșia Montană).

Revenind la povestea lui Marius, mă bucur că îmi împărtășește ideile legate de minerit și de Roșia Montană, așa că de acum e în blogroll. Și pe blogul lui mai puteți citi multe altele extrem de interesante, cum ar fi ce spunea Corneliu Coposu despre atragerea investitorilor străini în exploatarea resurselor.

Și dacă vă place cum scrie Marius, intraţi şi pe BOOKiseala, magazinul online de cărţi şi blogul pe care le coordonează.

 

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului