Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Ospătarii din Sibiu sunt din alt film


Categorii: Noutăţi

Am stat trei zile la Sibiu. Am fost servit de cinci ospătari. Unul singur s-a ridicat la înălţimea oraşului fostă capitală culturală a Europei şi gazdă a celui de-al treilea festival de teatru din Europa.

La barul hotelului, servirea a fost de nota 6.

În Piaţa Mare, am fost la aceeaşi terasă de trei ori. Nu ştiu cum se numeşte, era în dreapta scenei, în spatele unui cub mare, alb, al sponsorului Ambient. Vineri după-amiaza ne-a servit Neluţu, un ospătar foarte amabil. Chiar i-a adus copilului, din partea lui, o îngheţată!. Neluţu: nota 10!

A doua zi dimineaţă, ne-am dus la aceeaşi terasă. Ne-a servit o fată botoasă şi care arăta de parcă ne făcea un favor. După ce o vreme n-a mai trecut pe la masă şi am mai vrut să comandăm ceva, am abordat o altă ospătăriţă. I-am spus că prima dată ne-a servit alta, şi a zis că-i transmite ei comanda.

Între timp, a apărut botoasa. I-a spus că am comandat la altcineva şi a zis că nu-i nimic, să-i mai spunem încă o dată ce vrem, că rezolvă ea cu colega. Am primit comanda şi a apărut o a treia individă. Ne-a certat că de ce am comandat la două colege de-ale ei, că ea a făcut de două ori aceeaşi comandă şi acum ce face cu ea. I-am explicat situaţia şi a plecat, habar n-am ce s-a întâmplat mai departe. Nota 3!

După-amiaza am venit din nou, în speranţa că dăm iar de Neluţu. N-a fost el, ci un coleg de-al său. Am fost mai mulţi de data asta, dar el şi-a dat silinţa, n-a încurcat comenzile, a întârziat doar puţin, dar a adus copiilor un platou cu căpşuni din partea casei. Nota 8!

Cel mai fain a fost însă duminică dimineaţa, în Piaţa Mică. La “Crama Sibiană” (vedeţi, ăstuia i-am reţinut numele :)). Am cerut un 7UP, cu gheaţă şi lămâie. Am primit un 7UP. Am cerut gheaţă şi lămâie din nou. Ştiţi ce a zis chelnerul? “Ce, nu e destul de rece?”. Nota? 1, bineînţeles!

PS: Vă recomand cu căldură restaurantul la care serveşte Neluţu. Îmi pare tare rău că nu mai ştiu cum se numeşte :(. Totul a fost foarte bun, iar preţurile au fost mai mult decât decente.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


4 comentarii pentru “Ospătarii din Sibiu sunt din alt film”

Mai putin cele doua chelnerite de dimineata. 😛

Mai putin chelneritele de dimineata. 😛

Cătălin Hosu

Chelnerul de la “Crama Sibiană” a fost îngrozitor 🙁

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului