Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

“Pe metrul pătrat” loveşte din nou


Categorii: Limba română, Noutăţi, Ziariştii şi bloggerii

Am scris în urmă cu ceva vreme un articol despre crainicii de meteo de la radio şi de la TV şi cum spun ei “au fost precipitaţii de 20 de litri pe metrul pătrat”.

Nu mai revin să spun de ce nu e corect, ci pentru că mai nou am văzut şi într-un ziar lucrul ăsta (mor de ciudă că nu-mi aduc aminte unde). De ce, măi fraţilor, de ce?

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


3 comentarii pentru ““Pe metrul pătrat” loveşte din nou”

alex

Intr-adevar nu e corect

Fane

ai dreptate

diana

Asta se intampla pentru ca ziarele preiau stirile de pe diferite site-uri sau canale TV. Daca un post important difuzeaza o stire ea va fi preluata si de altii. Putini verifica informatia.

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului