Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Povestea finalei (5)


Categorii: Aur, Ştiaţi că...?, Ziariştii şi bloggerii

Continuare de aici.

Și a venit ziua finalei, Baia Mare, deși favorită, a mâncat bătaie de la Timișoara. Cum le-a plăcut băimărenilor la finală:

Au mai scris Cosmin Daraban, Andrei Talos, Gaben, Robbie, Un rău necesar, KooKool.

Au jucat cu pasiune şi dăruire, indiferent că veniseră accidentaţi din finala Superligii, câştigată cu o săptămână în urmă la Bucureşti, în faţa Stelei. Deşi R.C.M. Timişoara a fost mai constantă în joc, mai motivată, Zimbrii nu s-au dat bătuţi şi au jucat fiecare secundă a celor 80 de minute ale partidei, iar noi, suporterii, le mulţumim pentru asta! Le mulţumim pentru un an minunat, pentru rugby-ul de calitate, pentru durerea îndurată în numele acestui minunat sport! – guest post Andreea Maria Prelipcean pe Tv de ce.

Si-am fost la Alba Iulia. Nu in 1 Decembrie si nu pentru ca e un trend sa vizitezi orasu’ cand toti sunt romani. Am fost la Alba Iulia sa vad Finala Cupei României la Rubgy “Roșia Montană Gold Coporation”. Nu pentru ca sunt un fan al jocului, ci pentru ca una din echipa era nime’ alta decat CSM Stiinta Baia Mare. Scor final: 32 – 10. Chiar daca Zimbrii au deschis scorul. Oricum, felicitari Timisoara. Dupa 39 de ani au luat si ei cupa (Hai ca am fost rau) – Alecs

 

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului