Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Primul câștigător al concursului de pe FaceBook


Categorii: Concurs, Noutăţi, Roşia: proiectul, Ştiaţi că...?

Acum câteva zile v-am povestit despre provocarea-concurs pe care am pregătit-o. Mă bucur că mulți dintre voi ați răspuns afirmativ și ați decis să participați la concurs. După o săptămână în care am aflat împreună mai multe lucruri despre Roșia Montană și istoria sa fascinantă, urmează anunțarea câștigătorului.

Cu această ocazie îl felicit pe Cristian Pop, câștigătorul primei săptămâni din concurs care va primi în curând un rucsac dotat pentru călătorii minunate: sticlă de apă, lanternă frontală și de buzunar, căciulă, șapcă și un briceag multifuncțional. Sper că prima destinație pe care o alegi să fie Munții Apuseni, iar rucsacul să îți fie un tovarăș de nădejde în călătorie :)!

Te aștept în trecere și la Roșia Montană, să explorezi la pas cea mai veche așezare minieră din România, renumită pentru trecutul său prosper și tradiția sa minieră. Mă ofer să îți fac chiar eu un tur al localității noastre și să povestim despre legendele care au făcut celebru acest mic colț din Apuseni.

Pentru voi, ceilalți jucători din concurs, sosesc urările cu noroc. Mai aveți la dispoziție încă trei săptămâni să câștigați un rucsac dotat pentru călătorii, accesând aplicația „Provocarea lui Cătălin”. În fiecare zi primiți o nouă întrebare, al cărei răspuns vă va aduce cu un pas mai aproape de Roșia Montană.

Succes!

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


2 comentarii pentru “Primul câștigător al concursului de pe FaceBook”

Pop Cristian

ms de premiu , o sa fie util 🙂

Cătălin Hosu

L-ai meritat! Te rog să te uiți în Inbox, ți-am trimis un mail.

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului