Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Restaurarea casei 364


Categorii: Noutăţi, Patrimoniu, Roşia: proiectul, Ştiaţi că...?, Turism

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită!

Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să înțelegeți mai bine.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


3 comentarii pentru “Restaurarea casei 364”

Buna dimineatza,

va rog sa fiti atat de amabil si sa ma ajutati cu un nr de mobil (activ) al Dlui Inginer Andrei Gheorghe care a facut restaurarea acestor case din zona Rosia Montana. Va solicit acest mic ajutor pentru ca am de renovat, refacut -inca nu stiu ce va iesi- o casa care are vreo 100 de ani, situata in comuna Provita de Sus care este pe fundatie de piatra si peretii sunt din lemn, exact asa cum este casa din articolul Adelei Parvu. In 2014 am scris Adelei care a fist amabila si mi-a dat nr de telefon al inginerului insa era deja dezactivat, parca un numar de vodafone.
Va multumesc frumos si va doresc un An Nou bun, cu multa sanatate, bucurii si prosperitate.
Rely Vasile

Îmi pare rău, dar nu am numărul. Căutați-l pe Andrei pe Facebook, poate-l găsiți.

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului