Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Românii susțin Proiectul Roșia Montană – sondaj IRES


Categorii: Noutăţi, Roşia: proiectul

Și link-uri aici și aici.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


2 comentarii pentru “Românii susțin Proiectul Roșia Montană – sondaj IRES”

alexandru

Sunt curios cum de s-au ajuns la rezultatele aste ? 90% din populatie respinge idea expluiatarilor pe baza de cianuri , Intra pe pagina de la rosia montana si o sa vezi cate comentarii sunt impotriva lor ( au catve oameni platiti sa ii sustina si cam atata ) Orcum dupa cateva ore comentariile antiexpluatare sunt sterse si accesul utilizatorilor pe pagina este interzis , halal transparenta ..
Ti-ai dorii ca copii tai sa traiasca in acest mediu ? eu spun sa te intrebi serios , toata propaganda pro expluatare e o mare minciuna , am vazut ce a facut firma prin tari din america latina

Cătălin Hosu

@alexandruadrian
Pagina de facebook a Proiectului Roșia Montană (http://www.facebook.com/ProiectulRosiaMontana) are peste 340.000 de fani. Și sunt interzise comentariile din care lipsește decențșa, bunul simț și exprimarea civilizată, nu altceva.
Și acum în tonul comentariului tău: toată propaganda pe care o faci este o mare minciună, firma care propune proiectul minier este Roșia Montană Gold Corporation, care nu are nicio exploatare ân țări din America Latină.
Și încă ceva: există mii de oameni care își doresc să traiască și să muncească aici, împreună cu familiile lor, printre care și eu.

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului