Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Roşia Montană la Vama Veche


Categorii: Noutăţi, Roşia: proiectul

V-am spus aici că am fost la Vama Veche. De ce am fost, vă spun acum.

Am fost la Folk You, cu colegi şi cu tineri din Roşia. Ne-am îmbrăcat cu tricouri pe care scria “Vrei să afli mai multe despre Roşia Montană? Hai să povestim la o bere!” şi am povestit, la o bere :), despre Roşia Montană, cu cine a vrut să stea de vorbă.

Coperta programului festivalului

Cred că, în total, am discutat cu peste 200 de oameni. Marea lor majoritate aveau informaţii eronate sau n-aveau deloc despre proiectul minier. Au avut ocazia să afle direct de la sursă ce propunem la Roşia.

Am să revin cu alte poze.

UPDATE: Am pus poze aici.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


2 comentarii pentru “Roşia Montană la Vama Veche”

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului