Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Roșia Montană – revista presei 16.12.2011


Categorii: Ziariştii şi bloggerii

Mai multe ONG-uri din România s-au informat despre proiectul minier de la Roşia Montană

Timp de trei zile, membrii Fundaţiei Leaders au organizat un training destinat ONG-urilor de echipă şi comunicare la Roşia Montană. Ei au dezbătut noi strategii de responsabilizare a generaţiilor de lideri, promovând un model de leaderschip în care schimbarea să înceapă de jos. La eveniment au fost prezente 12 ONG-uri din ţară dar şi din comunitatea locală, cărora le-au vorbit specialişti în comunicare, relaţii publice şi management. Citește mai departe.

Oamenii din Roşia Montană: „Trăim de azi pe mâine”

Oamenii din Roşia Montană sunt condamnaţi la sărăcie în lipsa demarării proiectului de exploatare a aurului al RMGC, spun localnicii care susţin proiectul în spoturile de promovare ale companiei. Sanda Lungu, localnică în zonă, a fost invitata moderatorului Ciprian Aron la ediţia de ieri a emisiunii „Clujul în Realitate”, difuzată de REALITATEA TV Cluj. Citește mai departe.

Vor primi din tolba moşului cadourile mult visate

În comuna Bucium, Moş Crăciun va sosi pe 22 decembrie. Cei 105 şcolari şi profesorii lor de la Şcoala Ion Agârbicianu cu clasele I-VIII din Bucium Sat, vor primi din tolba moşului cadourile mult visate. Primarul îl va însoţi pe Moş Crăciun la şcoală ca să împartă darurile copiilor. Aceştia îi vor mulţumi moşului pregătind un program artistic. La final, edilul le-a pregătit copiilor o surpriză-un foc de artificii. Citește mai departe.

La ruleta de la Roşia Montană statul român merge împrumutat şi vrea să plece cu tot cazinoul

Românul şi când zice că pierde, fură la cântar… „Se zice că nu există nici un popor din lume, în care părinţii să-şi alinte copilul cu apelativul ce ‘oţ e”, scriam într-o carte. Copilul învaţă de mic poezia „căţeluş cu părul creţ/fură raţa din coteţ, dar se jură că nu fură…” Aşa şi statul român cu business-ul de la Roşia Montană. Se jură că nu fură, dar ar mai umbla la cântar. Citește mai departe.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului