Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Roșia Montană – revista presei 24.11.2011


Categorii: Ziariştii şi bloggerii

Baschetbalistele de la CSU  s-au întâlnit cu elevii din Roșia Montană și Câmpeni

Peste 200 de elevi de la şcolile din Roşia Montană şi Câmpeni au admirat, la începutul săptămânii, jocul echipei feminine de baschet CS Universitatea Alba Iulia, în cadrul unui antrenament cu public găzduit de sala de sport a oraşului Câmpeni. Fetele, care se situează în prezent pe podiumul campionatului naţional, cu 9 victorii şi doar o înfrângere după primele 10 meciuri, le-au arătat copiilor câteva „trucuri”, apoi i-au invitat pe teren. Cei mai curajoşi dintre ei au aruncat la coş şi chiar au jucat un meci demonstrativ în compania sportivelor de la CSU, fiind răsplătiţi cu tricouri cu sigla sponsorului Roşia Montană Gold Corporation, pliante cu activitatea echipei şi autografe. De altfel, evenimentul de luni a fost sprijinit de RMGC. Citește mai departe.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului