Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Roșia Montană – revista presei 5.12.2011


Categorii: Ziariştii şi bloggerii

RCM UV Timișoara a câștigat finala Cupei României Gold Corporation la rugby

Șase mii de spectatori au urmărit finala Cupei României Gold Corporation la rugby din tribunele stadionului Unirea din Alba Iulia. Pentru prima dată în istoria acestui sport, marea finală a Cupei României la rugby s-a jucat în inima Transilvaniei, la sugestia sponsorului principal al competiţiei, tocmai în orașul devenit cea de-a doua capitală a României cu ocazia sărbătorii naționale, pe 1 Decembrie. RCM UV Timișoara a învins CSM Știința Baia Mare cu scorul de 32 la 10, în urma unui meci ce a ținut cu sufletul la gură un număr record de spectatori. Aproximativ șase mii de albaiulieni, dar și iubitori ai rugby-ului veniți de la Baia Mare, Timișoara, Cluj și București au urmărit spectacolul de pe teren. Citește mai departe.

Cum se aplică principiul lui Pfeifer vieții politice românești

Motto (Principiul lui Pfeifer): Nu lua niciodată o decizie pe care poate s-o ia altul. Nimeni nu ţine evidenţa deciziilor pe care ai fi putut să le iei, dar nu le-ai luat. Toţi ţin evidenţa deciziilor tale proaste.  Citind astăzi din „Legile lui Murphy”, am constatat că există o maximă pentru lipsa de curaj în asumarea deciziilor din partea celor care sunt în drept să le ia. Ea este caracteristică societăţii noastre, la toate nivelurile. Citește mai departe.

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului