Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Vitejii din spatele tastaturii


Categorii: Noutăţi

Mai primesc câte un mesaj în care mă înjură unii greu de tot, trimițându-mă și pe unde am mai fost, și pe unde aș vrea sau nu să merg. Îi las în pace și nu-i bag în seamă, că așa știu ei să dezbată subiectele. De obicei, mesajele astea vin pe comentarii pe blog,de la anonimi sau pseudonime care nu spun nimic.

Cel mai tare însă mi s-a părut unul care-mi zice de neamuri de gradul 1 și apoi ma trimite în Turcia (??!!), via un organ cunoscut. L-am găsit foarte ușor pe LinkedIn, lucrează undeva prin Kazakhstan (ca idee, pe profilul lui nici n-a scris corect numele țării :p).

Dar ce e cel mai tare că mi-a cerut „read receipt” la mailul cu înjurături groaznice pe care mi l-a trimis. Și am două întrebări pentru voi:

  1. Am fost nepoliticos că nu i-am trimis confirmarea?
  2. Voi ce părere aveți de vitejii ăștia din spatele tastaturii?

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului