Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Vrei “Mozart Rocks” la Cluj-Napoca?


Categorii: Noutăţi

Încă din 2006, Constantin Teodorescu organizează “Mozart Rocks“. Din câte ştiu eu, de atunci încoace aceste concerte meseriaşe au fost în Brăila, Bucureşti şi Timişoara. Eu am auzit de ele încă de acum 2 ani, când la Timişoara a cântat un foarte bun prieten de-al meu (despre el şi Mozart Rocks am scris aici).

Acum, Constantin Teodorescu vrea să organizeze un concert şi la Cluj-Napoca. Ar prefera sala Operei – contra cost, bineînţeles – dar nu cunoaşte pe nimeni în Cluj şi a cerut ajutor. Are nevoie de o intrare bună, cu recomandare, la şeful instituţiei care are sala. Data este fixă: 12 iunie.

Deci, dacă vreţi “Mozart Rocks” la Cluj-Napoca şi puteţi ajuta, contactaţi-mă pe mine sau direct pe Teo: aici, aici sau aici.

Click pe foto pentru o galerie de la Mozart Rocks 2010, Bucureşti

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Un comentariu pentru “Vrei “Mozart Rocks” la Cluj-Napoca?”

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului