Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Al doilea câștigător al concursului de pe Facebook


Categorii: Concurs, Noutăţi, Roşia: proiectul, Ştiaţi că...?

Începem săptămâna cu vești bune și felicitări pentru cel de-al doilea câștigător din concursul „Provocarea lui Cătălin”. M-am bucurat foarte mult să văd că și săptămâna trecută ați răspuns afirmativ provocării mele și ați decis să intrați în cursa pentru câștigarea rucsacului dotat cu echipament de călătorie. Interesul vostru este o dovadă pentru faptul că Roșia Montană și istoria sa de 2000 de ani merită să fie cunoscută de fiecare persoana în parte.

Numele norocosului  căștigător este Jullien Stefano! Dragă Jullien, cele 6 puncte acumulate pe parcursul săptămânii trecute ți-au asigurat participarea la tragerea la sorți și ți-au adus în dar premiul din concurs.  Rucsacul împreună cu sticla de apă, lanterna frontală și de buzunar, căciula, șapca și briceagul multifuncțional vor sosi în curând la tine pentru a porni la drum către cele mai frumoase destinații de călătorie. Desigur, sper să incluzi în circuitul tău și Roșia Montană. Promit să-ți fiu ghid și să descoperim împreună, la pas, câteva dintre locurile de poveste ale Apusenilor.

Vouă, celorlalți participanți, vă reamintesc  că a început a treia săptămână de concurs! Intrați în aplicație și răspundeți zilnic la întrebări, căci rucsacul vă așteaptă să porniți la drum.

Succes!

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Nu există comentarii

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului