Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

Bravo! Ați salvat Roșia Montană! Acum e mai cald afară?


Categorii: Comunitate

Fi-miu, Horia, are șase ani și mi-a zis un banc cu porcușorul agresiv.

Porcușorul agresiv urcă în tren, intră în compartiment, deschide geamul, apoi se așează. Un alt călător din compartiment îi spune:
– Porcușorule, de ce ai deschis geamul? E frig afară!
Porcușorul agresiv se ridică, nervos – bineînțeles, trântește geamul, se așează, apoi îi spune celuilalt:
– L-am închis! Acum e mai cald afară?

După cum știți, RMGC a anunțat aproape 400 de concedieri.

Așa că acum îi întreb eu – fără să fiu agresiv – pe cei care uniți au salvat Roșia Montană:
– Acum e mai cald afară? Ați salvat-o? Ce ar trebui să facă cele 1.000 de familii care și-au pierdut veniturile? E mai cald afară când știți că 1.000 de familii nu mai au ce pune pe masă? Când sute de copii nu înțeleg de ce părinții lor nu mai merg la serviciu?

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Un comentariu pentru “Bravo! Ați salvat Roșia Montană! Acum e mai cald afară?”

Hipsterii care au salvat-o oricum nu inteleg asa ceva pentru ca ei traiesc din banii parintilor pana la 40 de ani ca orice artist respectabil.

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului