Restaurarea casei 364

9/12/2013

Adela Pârvu a scris un articol despre una dintre restaurările pe care colegii mei le fac în zona protejată „Centrul istoric al Roșiei Montană”. E important că munca lor este recunoscută. Pentru că e o muncă de o calitate deosebită! Dar nu mai comentez, ci las imaginile să vorbească. Vedeți și articolul Adelei, ca să […]

Mineritul aurifer responsabil și dis...

31/10/2013

Un nou raport de cercetare al World Gold Council demonstrează în detaliu rolul constructiv pe care mineritul aurifer responsabil îl are dezvoltarea durabilă socio-economică, în special în țările gazdă.

Școala de lângă mina cu cianuri

30/10/2013

Am scris despre mina de aur Martha, din orașul Waihi, de câteva ori. Dar acest videoclip spune mult mai mult decât vorbele.

Beneficiile economice pentru România...

21/10/2013

Proiectul Roșia Montană va genera aproximativ 2,3 miliarde dolari pentru statul român și venituri de aproape 2,9 miliarde dolari în economia României.

Cele mai cunoscute monede de aur din...

17/05/2013

Monedele de aur se bat pentru tezaurizare și pentru vânzare. Sunt oameni – din ce în ce mai mulți – care preferă să cumpere aur în loc să-și deschidă conturi de economii.

Urmărește-mă și pe: Youtube Picasa LinkedIn RSS Feed

„Viață în urme”


Categorii: Roşia: proiectul, Ziariştii şi bloggerii

Este cel de-al doilea foto-reportaj din concurs, trimis de Andra Cordoș. A fost publicat și aici. Primul reportaj intrat în concurs este aici. Premiile vor fi anunțate luni, 6 decembrie.

Nu m-am grăbit niciodată să intru în discuţii care aveau ca subiect proiectul „Roşia Montană” (n-am să o fac nici acum), însă nu datorită faptului că nu aş fi capabilă să mă plasez pe o axă pro-contra – inconştient cu toţii o facem şi probabil este cel mai simplu lucru pe care îl alegem să-l facem – ci mai ales pentru că nu eram eu cea care deţinea răspunsurile. Nici acum nu le am. Dar pot lăsa imaginile realizate cu câteva zile în urmă să vă povestească despre locul numit Roşia Montană…

Am însă o curiozitate… Dacă mâine ar trebui să-ţi revopseşti camera în care locuieşti zi de zi, cine va decide care va fi culoarea pereţilor?

Feed RSS pentru acest articol Adresa de Trackback


Un comentariu pentru “„Viață în urme””

Răspunde și tu

ape acide Aur Baia Mare beneficii economice calendar cianură comunitate concurs CSM Știința Baia Mare Cupa României Gold Corporation la rugby Cupa României la rugby dezinformare dezvoltare dezvoltare durabilă ecologişti festival Finlanda industrie minieră jurnalism lanternă localnici locuri de muncă minerit minerit responsabil Noua Zeelandă Patrimoniu povestea aurului responsabilitate resurse revista presei RMGC Roşia: proiectul Roşia Montană Roşia Montană Gold Corporation rugby specialişti spirit protestatar Suedia Timișoara tradiții wallpaper wallpaper Blackberry wallpaper iPad wallpaper iphone ziua minerului